Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВеселин Марешки направи интересно предложение към българите. Той

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВеселин Марешки направи интересно предложение към българите. Той
Коментари Харесай

Марешки: Давам 5000 лева на всеки, ако излъжа, че ще направя бензиностанции, които ще продават на социални цени

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Веселин Марешки направи забавно предложение към българите. Той даде обещание да обезщети всеки от тях с по 5000 лв., който е дал своя вот за неговата партия и тя е попаднала в Народното събрание, а той не построи бензиностанции, които да продават гориво на обществени цени.

Обещавам държавна или частна верига от бензиностанции, които да продават горивата на цени, които се харесват на хората. За година, две след мандата, в случай че няма такава верига и бензиностанция в избрани региони, където сме получили поддръжка, и тя не продава на тези обществени цени, на които на безчет жители им харесва, ще ги обезщетя с по 5000 лв., в случай че не съм си извършил обещанието. Подписваме контракт предизборно, всеки, който подпише този контракт, няма каво да губи. Може единствено да завоюва, в случай че аз го излъжа. Тоест, аз имам заричане и поемам мои задължения, добави в Нова Тв Марешки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР